Jag är en skrivande människa. Skriva är ett sätt att reflektera över tillvaron för mig.
Det förstärker min inre dialog och får mig att se annorlunda på livet.

Jag har skrivit så länge jag kan minnas och jag kunnat konsten att skriva.

Syftet med denna blogg är att dela med mig av mina tanka kring skrivande både genom mig själv och andra personer.

Jag vet att det är många som drömmer om att skriva en bok. Det är lätt i tanken men svårt när du skall få ner en hel historia på papper som ger mening. Jag kommer att berätta om mitt arbete kring bokskrivande. Dela med mig av både de bra, ok och dåliga dagarna i skapande processen.

Jag hoppas att delandes av mitt skrivande skall inspirera dig som antingen är i samma process som mig och känner igen sig eller dig som står i startgroparna och vill börja skriva.

Det kommer att bli ett inlägg i veckan.