2 år och 9 månader efter idén kom till mig har jag nu skickat in mitt manus till förlag.

Jag startade med denna idé i oktober 2014 på en skrivkurs i Italien. Grundtanken för berättelsen var en kombination av resor och deckare.

En reseledare som upplever mord, möten och människor.

Jag har gått igenom alla faser. Inspiration, skrivtorka, redigering, inspiration, mer redigering. Jag har tagit hjälp av en inspirerande lektör och fantastiska testläsare som gett mig tips och råd på min text. Det har varit oerhört nyttigt att se texten i ett annat perspektiv än mitt eget. De har hjälpt mig att förädla texten och göra den ännu bättre.

Boken utspelar sig under en vecka och består av 9 kapitel, 291 sidor och

82 082 antal ord.

Idag vill jag beskriva boken på följande sätt:

Tänk dig en Agatha Christie deckare i modern tid där fokus ligger på resor, spännande platser och ond bråd dåd. Du får följa med en reseledare i hennes arbete. Vad gör man när en gäst dör? Döden kom alldeles för lägligt.

Är det gjort på egen hand eller har det skett ett mord?

Jag har tryckt på knappen och skickat in boken till förlag.

Jag har gett boken vingar. Flyg, kära bok, flyg ut i världen och hitta dina läsare.