En stor fördel med att vara författare är att man får gå på releasefester och glädjas åt sina vänners framgångar. Det är också en av de få gånger som man är i ett sammanhang med sina författarkollegor och möter dem i verkliga livet. Skåla och glädjas åt att en bok och en dröm är förverkligad. En bok som har fått vingar och kommit ut i världen.

Idag var det en spännande fest på bokhandeln Vattumannen på Drottninggatan.
Boken heter ”Skapa ditt drömliv – Hur självsabotörer blir sjävhjälpare.”

Vilken underbar titel eller hur? Det är också precis den boken som jag just nu behöver. Den kommer som på beställning från universum.

Det är flera författare som har varit med och medverkat som Anna Åberg, Jeanette Niemi, Kicki Westerberg, Maria Appelqvist, Anneli Svensson, Linda Esseholt Hermansson, Camilla Gyllensvan, Åsa Jern, Evakarin Wallin, Ulrika Hederberg, Malin Lundskog, Hanna Norlin, Angelica Ahlbeck, Anna Engervall och Barbro Sjötun.

15 författare. Alla kvinnliga ledare och entreprenörer som leder oss igenom spännande ämnen som Drömliv, analysis paralytisk, jante, perfektionisten, allt-eller-inget-sabotören, offerkoftan och prestationsprinsessan för att nämna några av alla spännande kapitel.

Smart koncept att skriva om ett tema ur olika vinklar och tillsammans. Jag ser verkligen fram emot att läsa den. Nu har jag en annan bok som skall bli färdigläst först… men nästa vecka skall den få vara min vän fram och tillbaka till jobbet.