Boken är skickad till tryckeriet och den skall komma senast 1 december hem till mig.
Det känns roligt, spännande och overkligt att boken äntligen är på väg.

Ibland tror jag att jag bara drömmer. Att det inte är sant. Det är en dröm som jag arbetat med så länge. Det är helt klart det längsta projektet som jag hållit på med i mitt liv.

En av mina kollegor på jobbet fick se broschyren av boken häromdagen. Hennes ord värmde. Hon tyckte att det var en spännande inledning och kunde inte vänta tills boken kommer och hon får läsa mer. Det är ju det jag vill. Få människor att se fram emot och längta efter läsa boken. Det är den bästa komplimangen som jag kan få i dagsläget.

Jag är så tacksam för det är snart 200 personer som redan förbeställt boken och som jag skall skicka boken till så snart den kommer hem till mig.

Snart, mycket snart är den här…