Min skrivresa

Vi är många som tycker om att skriva, som sitter hemma på kammaren och skapar nya världar ur vårt inre.

Jag har märkt att många känner sig ensamma i sitt skrivande och som inte kan dela sina vedermödor eller segrar tillsammans med andra. Jag har skrivsammanhang och skrivkollegor som jag är oerhört tacksam för.

Jag har bestämt mig för att återta mitt bloggande en gång i veckan och då berätta vad som händer med på min skrivresa. Inläggen kommer att publiceras varje söndag.

Jag hoppas att du vill följa med mig på den resan och att jag samtidigt får vara en del av din resa. Du får också gärna dela med dig av dina tankar om mina reflektioner om det slår an strängar i dig eller om du vill dela med dig av vad du själv går igenom i din skrivprocess.

Välkommen!

Anna-Maria

#systrarnapåkreta #charterdeckare #spänning #charter #reseledare #turism #Kreta #Grekland #mysdeckare #mord #feelgooddeckare #ritualmord #kärlek #thriller  #serie #svenskdeckare #starkakvinnor #hoiforlag #hoi #höstläsning