Nyfikenhet är ett vackert ord som jag gillar. Nyfikenhet är enligt wikipedia en egenskap som ger impulser till utforskande beteende och inlärning. Det handlar om den inre viljan av att veta eller förstå något. Jag har alltid varit nyfiken och har ständigt en kurs som pågår i mitt liv, där jag får utveckla mig själv och se nya perspektiv.

Det var nyfikenheten på världen som fick mig att åka ut som reseledare. Jag tyckte att det var så spännande att se andra landskap, möta nya människor och andra kulturer. Jag drivs mycket av viljan att förstå och se likheter mellan oss människor.

Det var nyfikenheten som fick mig att läsa böcker. Jag upplever att böcker ger tankar på hur olika människor upplever sina liv. Det ger svar på varför en person väljer att ta vissa beslut och vissa vägar före andra.

Det var nyfikenheten som fick mig att skriva böcker. Det fanns frågor jag ville ha svar på. 

Vad har människor för drivkrafter egentligen? Varför gör vi som vi gör? Vi vill göra en sak och många gånger slutar det med att vi gör något annat. Jag undersöker dessa frågor i utvecklandet av mina karaktärer. 

Jag tror på att livet är en ständigt utveckling och att det är nyfikenheten som hjälper till att hålla oss unga i sinnet.

#systrarnapåkreta #charterdeckare #spänning #charter #reseledare #turism #Kreta #Grekland #mysdeckare #feelgooddeckare #mord #ritualmord #kärlek #thriller #serie #svenskdeckare #starkakvinnor #hoiforlag #hoi #höstläsning #nyfikenhet