Den här boken var inte alls vad jag hade väntat mig. Men den överraskar mig positivt. Den handlar om kvinnoförtryck och hämnd bland vackra miljöer, turistutflykter och historia. Den här blandningen är perfekt för en bra lässtund. Otroligt vackra miljöskildringar och trots hemskheterna skapar den lust att få åka iväg till just Kreta.

Mixen av feelgood och deckare är perfekt.

Det finns många personer med i denna berättelse, vilket ibland kan vara lite förvirrande men här presenteras de i lagom takt och beskrivningarna skapar nyfikenhet att läsa vidare. Jag ser fram emot att läsa mer om Anna och de andra i denna charterdeckare.

@maddys_boksida

#systrarnapåkreta #charterdeckare #spänning #charter #reseledare #turism #Kreta #Grekland #mysdeckare #feelgooddeckare #mord #ritualmord #kärlek #thriller #serie #svenskdeckare #starkakvinnor #hoiforlag #hoi #höstläsning #nyfikenhet #vågaskrivadåligt