På Freys hotell fick jag en glad överraskning, då bokbloggaren Naomi mötte upp och ville få sin bok signerad. Det är fantastiskt att få möta sina läsare IRL  och tillsammans kunna prata om boken och deras upplevelser av den. Ett stort tack för att du kom, Naomi. 

Här kommer Naomis recension av boken:
Systrarna på Kreta är en intressant och spännande berättelse från början till slut.Jag trodde helt ärligt att jag skulle ha svårt att komma in i boken när jag började läsa då den kändes lite små seg, men OJ så fel jag hade. Efter ca 20 sidor var jag så inne i boken och historien att efter 60 sidor var jag tvungen att sluta läsa på grund av att jag skulle bli väckt tidigt dagen efter. Jag ville verkligen inte släppa ifrån mig den, och karaktärerna var med mig även utanför boken.
Jag älskade att den utspelar sig i Grekland, inte bara för att man ville vara där, men också för att man får historia, otroliga beskrivningar av platser och känslan av att vara där. Ett plus för de små historiska berättelserna!Nu när boken är slut har jag sååå många frågor och funderingar. Vad hände med karaktärerna och kommer jag få veta mer om de? Kommer det en fortsättning där man får svar på sina frågor? Eller kommer det handla om något helt annat? 
Jag brukar vara van och gilla att läsa böcker som har korta kapitel, men denna är totala motsatsen. Långa kapitel där det är 9 kapitel i hela boken. Dock plöjer man igenom den snabbt och med ett engagemang för karaktärerna som är ganska sällsynt för mig när det gäller deckare.Vill man ha en mysig, men spännande deckare som inte är för jobbig så är denna helt klart perfekt.
Jag måste erkänna att nu när jag skriver detta så har det gått två dagar sedan jag läste klart boken och jag kom på mig själv med att tänka tidigare idag att jag längtar tills jag kan fortsätta läsa, men så kom jag på att jag är ju färdig med boken..
#systrarnapåkreta #charterdeckare #spänning #charter #reseledare #turism #Kreta #Grekland #mysdeckare #feelgooddeckare #mord #ritualmord #kärlek #thriller #serie #svenskdeckare #starkakvinnor #hoiforlag #hoi #höstläsning #nyfikenhet #boktema