Nästa vecka börjar december. Årets sista månad.

Tänk att detta år gått så snabbt och ändå så långsamt. Det har verkligen varit ett speciellt år på många sätt.Brukar du göra något speciellt i december? Har du några rutiner förutom de som hör julen till?

Jag tycker om att göra bokslut för året. Se över vad som har hänt, vilka upplevelser livet har bjudit på och vad jag har lärt mig under året. Jag går igenom vilka målsättningar jag satte för mig själv i början av året. Vilka har jag klarat av? Vilka mål är inte längre viktiga och inte längre aktuella? Oftast blir jag positivt överraskad över att ha gjort mer saker än jag trodde. Delar med mig av mina erfarenheter och firar dem. Är tacksam för allt som hänt.

Jag blickar framåt till 2021. Vad vill jag ska hända då? Tydliggör genom att skriva ner mål inom de stora områdena i livet för mig som arbete, familj, hälsa och personlig utveckling. Planerar och drömmer om framtiden. När jag gör det, så är chansen mycket större att det kommer att bli av och drömmen blir förverkligad. 

#systrarnapåkreta #charterdeckare #spänning #charter #reseledare #turism #Kreta #Grekland #mysdeckare #feelgooddeckare #mord #ritualmord #kärlek #thriller #serie #svenskdeckare #starkakvinnor #hoiforlag #hoi #höstläsning #förstaadvent #jultider #mål #planering #nyttår #vision #mision #tacksamhet