Jag tyckte att storyn i boken var riktigt spännande! En blandning av verklighet och grekisk mytologi – jag har inte stött på en liknande bok förut. En bok som dessutom har ett bra och verkligt budskap. En nackdel med boken är att det finns många personer i den som man måste hålla reda på, det kändes lite jobbigt men jag tror inte att man hade kunnat berätta historien med förra personer eftersom alla hade en viktig roll på ett eller annat sätt. Man får helt enkelt vara alert och lära sig vilka alla är! Det var roligt att som läsare veta exakt vad som pågick på hotellet i romanen medan polisen m.f i boken hade svårt att lösa mysteriet.

Detta är ingen bok för dig som är dålig på namn, men är du däremot bra på namn och intresserad av grekisk mytologi samt mord är detta helt rätt bok för dig! Jag rekommenderar även ”Systrarna på Kreta” till alla som vill drömma sig tillbaka till Kreta ifall man har besökt ön.

@entonåringsbokohörna

#systrarnapåkreta #charterdeckare #spänning #charter #reseledare #turism #Kreta #Grekland #mysdeckare

 #feelgooddeckare #mord #ritualmord #kärlek #thriller #serie #svenskdeckare #starkakvinnor #hoiforlag #hoi #höstläsning #nyfikenhet #boktema #bokrecension #julklapp #julläsning