I dessa tider när man inte reser så mycket är det här en perfekt deckare att läsa. En härlig blandning av spänning, reseskildring och grekisk mytologi.

Anna en nybliven reseledare jobbar sin första säsong på Kreta. Vart sjunde år firar man gudinnan Gaia på Kreta under en veckas tid. Men redan i början hittas en av gästerna döda på sitt hotellrum och i rummet finns en liten staty på Gaia. En tillfällighet eller ett samband för Gaia är ju hämndens gud?

Det här är Anna-Maria Ekblads debutroman som tidigare getts ut under titeln Olyckssystrar. Lättläst och bra deckare, men lite väl långa kapitel för min smak. Tillhör de som älskar korta kapitel och ogärna lägger ifrån mig en bok mitt i ett kapitel. Så en önskan om kortare kapitel till nästa bok!

Men ser framemot att följa reseledaren Anna, och det blir spännande att se var den utspelas!

Tack @ekstrompernilla för vinsten! #systrarnapåkreta #annamariaekblad#älskarpocket #charterdeckare#deckare #bokvinst #hoiförlag@annamariaekblad @hoiforlag@hoibokhandel

@boknjutaren