Jag tycker om göra en sammanställning över året som varit och det gäller alla områden i mitt liv. I bloggen fokuserar jag på mitt skrivande och författarskap. Vad har jag gjort 2020? 

Jag har bytt förlag till Hoi och gett ut min bok igen reviderad. Olyckssystrar har fått namnet Systrarna på Kreta. Den har blivit utgiven 5 maj med digital bokrelease på e-bok och ljudbok. Jag fick förmånen att spela in ljudboken själv.

Boken kom ut som pocket 15 augusti. Fått möjlighet att stå på några boksigneringar i Sundsvall, Härnösand, Stockholm och Norrtälje trots coronan. Det har inte blivit så många som planerat, men det har blivit några stycken.

Jag har blivit intervjuad digitalt av Sollentuna bibliotek samt en intervju med Sundsvalls tidning. 

Jag har gjort kursen MEA som bland annat innehåller mental grundträning, mental teknikträning och mental styrketräning. Jag har går Extended freedom academy för att utvecklas mitt entreprenörskap.

Jag är med i Skriv! En skrivarfamilj där jag varje vecka har chans att prata med och utvecklas tillsammans med andra författare. Jag har tillsammans med Jeanette varit med och arrangerat en digital Bokskrivarfestival i september kring skrivandet och dess olika faser. Alla tre utbildningar har hjälpt mig på olika sätt och utvecklat mitt författarskap. 

Jag har uppnått en av mina andra drömmar att få göra ett sommarprat i radio – Norrorts sommarpratare.

Nu i december har jag tillsammans med tre andra författare haft advent i Norrort, där vi läst ur våra egna böcker och gett tips om hur vi skriver. Detta i samarbete med norrorts radio. 

Vad vill jag göra 2021? När restriktionerna släpper vill jag ut och göra mer boksigneringar. Det är fantastiskt att få träffa sina läsare.

Jag är så tacksam för zoom och andra digitala plattformar som gör att jag träffar folk och få social stimulans trots att jag sitter hemma i lägenheten. 

Jag kommer att släppa min andra bok i serien charterdeckare i maj. Mer information om den kommer i slutet av januari. Boken är nu i slutfasen för redigering.

Jag har börjat skriva på tredje boken. Fortfarande är det mycket research för boken, vilket är roligt och stimulerande. Det är en fas som ger många möjligheter att lära sig nya saker.  

Jag vill bli bättre på försäljning och presentationer. Så det kommer att vara mitt utbildningsfokus under 2021.  

Nu är jag nyfiken hur det har gått för dig? Vad har du gjort för ditt skrivande 2020? Vilka intentioner sätter du för skrivandet 2021?

Dela gärna med dig och berätta.  

#systrarnapåkreta #charterdeckare #spänning #charter #reseledare #turism #Kreta #Grekland #mysdeckare #mord #ritualmord #kärlek #thriller  #serie #svenskdeckare #starkakvinnor #hoiforlag #skriva #skrivutveckling #utbildning #feelgooddeckare #reflektioner2020 #planer2021