Jag älskar citat och upplever att vissa citat talar till mitt hjärta. 

Vad säger ni om detta?

“Du är inte en droppe i havet.Du är hela havet i en droppe.”/Rumi 

Det får mig att tänka på att se mer på helhet i mitt liv och samtidigt njuta av de små detaljerna. Nu när vi äntligen har snö i Stockholm tittar jag på snön och kan om jag böjer mig fram se snöflingor en och en. Jag kan också välja att se trädet som är klätt i vinterskrud av snö. Jag förundras av naturen. 

Vad tänker du kring detta citat? 

#systrarnapåkreta #charterdeckare #spänning #charter #reseledare #turism #Kreta #Grekland #mysdeckare #mord #ritualmord #kärlek #thriller  #serie #svenskdeckare #starkakvinnor #hoiforlag #skriva #skrivutveckling #utbildning #feelgooddeckare #bokläsande #vinterläsning #resande #resaärattleva #citat