Olyckssystrar med antika anor som slåss för kvinnors rättigheter, svenskar på semester, mytologi och mord allt ryms i Anna-Maria Ekblads bok Olyckssystrar.

En stark, spännande och gripande bok att sträckläsa. Kan också beskrivas som mytologi med kriminaldrama. Hur som helst välskriven och kan varmt rekommenderas för sina välskildrade karaktärer.

Anna som jobbar sin första säsong som reseledare. Hon har flytt den tråkiga vardagen för solen och friheten i Grekland och kan inte låta bli att trots tillsägelser lägga sig i och undersöka de hastiga dödsfall som sker. Är det verkligen självmord? 

Gästerna Patricia och Oscar. En hustrumisshandlare som vill hitta den fru som kommit undan, men han vet inte att Patricia varnat henne. Emma och Anders på första resan sedan barnen flyttat ut. Där Emma funderar på om livet inte ska vara mer än så här. Plus alla andra som befinner sig som reseledare eller gäster på Kreta. Jag hoppas på mycket mer böcker från @annamariaekblad i framtiden en lysande debut.

#systrarnapåkreta #charterdeckare #spänning #charter #reseledare #turism #Kreta #Grekland #mysdeckare #recension #olyckssystrar

 #feelgooddeckare #mord #ritualmord #kärlek #thriller #serie #svenskdeckare #starkakvinnor #hoiforlag #hoi #vinterläsning #nyfikenhet #boktema #iminbokhylla

All rights reserved