Jag är så glad över att jag fick vara med på bokskrivarfestivalen och tänker mycket på den kunskap som jag fick från alla underbara deltagare och författare som delade med sig av sina erfarenheter. Om du vill ta del av materialet i efterhand gör du det via denna länk:https://www.kreationslotsen.se/blogg/

Jag tänker att det är inte mer än rättvist att jag själv reflekterar kring dessa nycklar de närmaste veckorna. Jag är en författare i vardande som precis kommit ut min andra bok. Jag är fortfarande okänd för de flesta. Jag brinner för resande, äventyr, läsande, magi i livet, hållbarhet och personlig utveckling. Min nisch är charterdeckare.På bokskrivarfestivalen talade vi om uthållighet som en av författarskapets nycklar.

Det är ett område som det verkligen går att gräva sig ner i och jag ger tre tips kring uthållighet.

  1. Vanor

Skaffa vanor som hjälper dig i ditt skrivande. Fundera över när det passar dig bäst att skriva. Vilken tid på dagen. Börja i mindre skala. Ett bra första mål kan vara att skriva 10 minuter om dagen. Det är bra att vara kontinuerlig och hela tiden i kontakt med din berättelse. Arbeta med den vanan tills den sitter innan du ökar skrivtakten.

  1. Skaffa en ansvarspartner

Skaffa en skrivvän som du hjälper och får hjälp av när det gäller ditt skrivande. Om du lovar att skriva 10 minuter varje dag och berättar det för din skrivvän gör ni er ansvariga för varandra och ert skrivande.

  1. Hållbarhet

Tänk på att vara hållbar och ta hand om dig själv. Hur hittar du din balans? Jag tänker både på sömn, vila, träning, mat och produktivitet. Det låter enkelt, men det är svårt. Boktips för detta är Hälsobalansen av Rangan Chatterjee.

#Bokskrivarfestivalen #författarens8nycklar #reflektioner #skrivande #författare #uthållighet #systrarnapåkreta #Grekland #dödsklippanisharmelsheikh #Egypten #charterdeckare #resaärattleva #feelgooddeckare #reseledare #Kreta #Sharmelsheikh