Jag är så glad över att jag fick vara med på bokskrivarfestivalen och tänker mycket på den kunskap som jag fick från alla underbara deltagare och författare som delade med sig av sina erfarenheter. Om du vill ta del av materialet i efterhand gör du det via denna länk:https://www.kreationslotsen.se/blogg/

Jag tänker att det är inte mer än rättvist att jag själv reflekterar kring dessa nycklar de närmaste veckorna. Jag är en författare i vardande som precis kommit ut min andra bok. Jag är fortfarande okänd för de flesta. Jag brinner för resande, äventyr, läsande, magi i livet, hållbarhet och personlig utveckling. Min nisch är charterdeckare.

På bokskrivarfestivalen talade vi om offentlighet som en av författarskapets nycklar.För mig handlar offentlighet om att våga stå för sig själv och sin produkt.

För ditt manus/din bok är en del av dig själv. Det är svårt, då det är något som du arbetat med under en lång tid, som bara varit ditt eller några utvalda haft möjlighet att läsa och nu är det ute i offentligheten.

Nu lever boken sitt eget liv och samskapar berättelsen tillsammans med sina läsare.

  1. Hantera recensioner

Acceptera att boken kommer att bli bedömd och att folk kommer att ha åsikter. Ha en strategi för hur du ska hantera dessa.

  1. Vem är du som författare?

Idag är läsaren lika nyfiken på dig som författare som på din bok. Fundera över vad du vill berätta om du själv och dela med dig av till dina läsare. Ha en kanal som du kan följa dig på? Vill du dela med av ditt eget liv men inte din familj? Det är bra att fundera över dessa frågor och bestämma hur du vill ha det. 

  1. Hållbarhet i tid

Planera din tid. När ska du skriva? När ska du arbeta med marknadsföring och sälja din bok? Det är två viktiga delar av författarskapet? Lyssna gärna och ta tips från andra författare. Hur gör de? Bli inspirerad.

#Bokskrivarfestivalen #författarens8nycklar #reflektioner #skrivande #författare #offentlighet #systrarnapåkreta #Grekland #dödsklippanisharmelsheikh #Egypten #charterdeckare #resaärattleva #feelgooddeckare #reseledare #Kreta #Sharmelsheikh

OLYMPUS DIGITAL CAMERA