Det är fantastiskt när läsare skriver några rader och berättar hur deras läsupplevelse var.

Har läst ut din 2 bok (Dödsklippan i Sharm El- Sheikh).
Mycket bra bok som får en att drömma tillbaka till Egypten.
Härlig skildring av miljöerna och dess historia.
Även intressant att följa en skolklass med deras intriger och kärleksbekymmer men också att följa reseledare Anna Lindbloms dagliga arbete som reseledare och de problem och utmaningar hon ställs inför.
Som reseledare vet man aldrig hur dagen blir. Något som är både utmanande men också roligt med jobbet.
Att jobba med en grupp ungdomar är speciellt då de ofta är väldigt inne i sin egen lilla  värld och sina bekymmer.
Mycket trevlig läsning. Önskar dig en fortatt fin sommar
//Nicklas

Så mycket jag lärde mig, superintressant! En rolig religions och geografilektion! och jag kunde inte sluta tänka på all research du gjort om allt från de tre monoteitiska religionerna (bara här lärde jag mig ett nytt uttryck!), till fisksorter i Röda havet till hierarkikunskap i en kommuns skolorganisation. 

Jag gillade denna bok mycket! Kunde inte slita mig från klassen när jag väl börjat läsa. Och så trött man blev på vissa av karaktärerna medans man blev överraskad, glad och nyfiken på andra. Ett jätteintressant persongalleri som man vill veta mer om framåt. Och även om man blev trött på vissa så lyckades du förmedla en mänsklighet så att man ändå någonstans kan förstå de val de gör…

Är imponerad av Anna. Så klok, klarsynt och balanserad. Ser mycket av dig i henne! 

Det var härligt att få åka till Egypten trots den hemska berättelsen. Genom din målande och inspirerande beskrivning och historia blev jag nyfiken på landet och kulturen. Boken var perfekt sällskap på semestern och en härlig flykt in i en sinnlig värld  full av getull, myntate, grillat över öppen eld, svala vågor, korallväggar, stingrockor och Nemo, mangojuice, skumpiga bussfärder i en becksvart öken, hotfulla situationer, magi och ett glas rosé med en isbit. Tack Anna-Maria för spänning och ny kunskap och en underbar resa! // Ulrika

Nu har jag läst din bok.
En spännande och trevlig upplevelse. Temat ”Klassresa med gymnasieelever i 3:e ring” var ett intressant val. Jag kände igen personligheter som även fanns i åk. 4-6. Ofta en klassens Queen! Så fint du vävt in den stora erfarenheten du har av livet i Egypten. Inte minst faktadelen om de Abrahamitiska religionerna, men även av det vardagliga livet.
// Ulla