Charterdeckare är en ganska ovanlig genre men en väldigt trevlig sådan. Man får det bästa av flera världar på något sätt.
♦️
”Dödsklippan i Sharm el-Sheikh” är en tillsynes oskyldig och lättsam historia. Men under ytan gömmer sig ett tankeväckande och högaktuellt ämne. Jag tror boken har en intrig som tilltalar såväl unga vuxna som oss gamla vuxna.
♦️
Anna-Maria Ekblad har ännu en gång lyckats med mixen av semesterfeeling, historielektioner och våldsam död. Personligen är jag väldigt förtjust i hennes sätt att berätta om Moses liv. I början upplevde jag det som lite rörigt med alla olika människor så jag är tacksam över att det finns ett så fint persongalleri i början av boken. Jag ser fram emot att läsa om vad reseledaren och privatspanaren Anna Lindblom tar sig för i nästa bok.
—-‐———————-
📖 Dödaklippam i Sharm el-Sheikh
✏ Anna-Maria Ekblad
📚 Hoi Förlag
⭐⭐⭐ (3/5)
—————————
Tack @annamariaekblad och @hoiforlag för att jag fick äran att följa med på ytterligare en resa. 🤗🙏🥰

Tack själv @boktanten

#Dödsklippanisharmelsheikh #charterdeckare #Egypten #reseledare #charter #resor #hoi