Systrarna på Kreta av Anna- Maria Ekblad. 
Hoi förlag.  Del 1 i en charterdeckarserie om reseledaren Anna Lindblom

Anna är nybliven reseledare som gör sin första säsong i Grekland, närmare bestämt på Kreta. Hon är nyfiken på vad Kreta skall ge henne. 

Anna och de övriga reseledarna väntar på att veckans gäster skall komma. Men det går inte längre än en dag innan en av resenärerna hittas död i sin hotellägenhet. Dessutom verkar hans fru inte alls sörja, utan snarare tvärtom. Då det inträffar ännu en olycka börjar Anna gräva i fallen. Det tar henne flera tusen år tillbaka i tiden till ett sällskap som hjälpt kvinnor som drabbats av våldsamma män. Finns mördaren mitt ibland dem i denna underbara turkosblåa idyll? 

Boken var lätt att fastna i. Efter första ville jag ha mer. Det var en fin blandning av historia, mord, mat, sol & bad och relationer. Min reslust stärktes massor. Vill du läsa en lättsam deckare som passar perfekt till sommaren rekommenderar jag denna. Listan i början med karaktärernas namn och ställning gillade jag skarpt, där jag lätt kunde kolla upp personen ifall jag glömt vem hen var.

Tack till @hoiforlag
för rec.ex 🙏❤ 

Tack @jojjesbokbubbla

#annamariaekblad#systrarnapåkreta#charterdeckare#deckare#spänning#spännande#boktips#hoiförlag#recensionsex#recensionsexemplar#läsning#sommarläsning