Har just läst Systrarna på Kreta skriven av Anna-Maria Ekblad, utgiven av Hoi Förlag.

I denna bok får man följa reseledaren Anna Lindblom som är ny reseledare och gör sin första säsong på Kreta, det går inte många dagar efter att en grupp turister anlänt innan en av gästerna hittas död men är det verkligen självmord? Man får följa reseledarnas arbete och det märks att Anna-Maria själv har jobbat som reseledare i hennes text, man får även en historielektion i den gamla grekiska historien och underbara miljöbeskrivningar av Kreta.

Detta är den första delen i en charterdeckare om Anna Lindblom och jag tycker även att den kan gå under lite feelgood också. Den var lätt att fastna och och sidorna flög fram, lättläst och välskriven. Att det i början av boken fanns ett persongalleri var kanon som ger en bra bild av karaktärerna och var lätt att gå tillbaka till för att kolla. Tycker att den hade en spännande handling och samtidigt lättsam deckare. Rekommenderas varmt och ser fram emot att läsa del två i serien.

Tusen tack för recensionsexemplaret @hoiforlag och @annamariaekblad

Ger denna bok
🌻🌻🌻🌻/5🌻