Tack till @annamariaekblad och @hoiforlag för att jag fick möjlighet att läsa boken! 🤍
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
En bok som ger en känsla redan från början att det kommer bli en händelserik historia. Och oj vad spännande den var imellanåt. Detta är den andra charter deckaren som jag läser och jag tycker att den var strået vassare än den första! Kul att få följa med reseledaren Anna på ännu ett resmål! Ser fram emot fler!
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Reseledaren Anna Lindbloms säsong på turistorten Sharm el-Sheikh i Egypten har knappt börjat innan hon blir indragen i ett nytt fall. En gymnasieklass är på väg för en lärorik och spännande vecka i landet. Men redan från början verkar det vila en förbannelse över klassresan. Läraren Sofia får motta falska meddelanden och hot från någon som inte vill att de ska åka.

Väl på plats i Egypten drar sig eleven Nora undan från de andra. Så händer det värsta. Under en utflykt i bergen försvinner fyra av eleverna och Anna börjar förstå att konflikterna i klassen går djupare än någon av dem kunnat ana. Försvinnandet blir huvudnyhet i Sverige och snart nås Anna av ett fruktansvärt besked som hon måste förmedla till klassen.

Dödsklippan i Sharm el-Sheikh är den andra boken i charterdeckarserien om reseledaren Anna Lindblom och är en fristående fortsättning på Systrarna på Kreta.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#Anna-MariaEkblad #Dödsklippan iSharmel-Sheikh #hoiförlag#bokcirkelnn