Har just läst Dödsklippan i Sharm el-Sheikh skriven av Anna-Maria Ekblad, utgiven av Hoi förlag.

Detta är den andra fristående boken i charterdeckarserien om reseledaren Anna Lindblom och som nu jobbar sin andra säsong i Egypten. En klass med gymnasieelever och deras lärare samt tre föräldrar landar i Egypten och det tar inte lång tid för Anna att märka att allt inte står rätt till med klassen och sedan försvinner fyra elever och vad har hänt med dom och kommer de att bli hittade? Ja det får ni reda på när ni läser denna toppen bok!

Otroligt fina miljöbeskrivningar som gör att man längtar att få uppleva denna miljön, man får även en fantastisk historielektion. En bok som tar upp många problem som ungdomar kan ha tex kärlek, utseende, vänskap och svek. Den har mycket intriger, spänning och drama och man vill fortsätta att läsa så man får klarhet i vad som verkligen hänt.

Den är fristående men rekommenderar att man läser första boken innan då det återkommer en del från den i denna bok. Bra karaktärsbeskrivningar och även i denna bok finns ett persongalleri i början av boken som man lätt kan gå tillbaka till. Den är lättläst och välskriven. Rekommenderar denna serie och ser fram emot att läsa nästa del.

Tusen tack för recensionsexemplaret @hoiforlag och @annamariaekblad för din fantastiska bok!

Ger denna bok
🌻🌻🌻🌻/5🌻

#dödsklippanisharmelsheikh#annamariaekblad#hoiförlag#charterdeckare