Den börjar väldigt spännande men tyvärr fastnar jag inte lika mycket för denna boken som första. Tycker det tar lite för lång tid innan det verkligen händer något. Sista halvan är riktigt bra och den blir spännande och man vill bara veta mer. Kul att historia är med i boken, intressant. 
Lättläst och välskriven. 

Jag gillar miljö och karaktärsbeskrivningarna. Känns som man känner gänget och kan lätt sätta sig in i deras känslor. 

Rekommenderar dig att läsa. 
Läs gärna första delen Systrarna på Kreta riktigt bra är den. 
Jag ser framemot att läsa nästa del. 

Betyg 🐬🐬🐬 av 5 

Stort tack för att jag fick läsa och recensera @hoiforlag och @annamariaekblad 🥰 #bokrecension#recension#boktips#lästips#dödsklippanisharmelsheikh#charterdeckare#bokinstagram#bokinfluencer#bokbloggarepåinstagram#recentionsexemplar#älskarattläsa#älskaböcker#storttack 🥰